Xiaomi Mi 9 için üçlü ana kamera söylentisi!

 

9 saat önce eklendi
Xiaomi Mi 9 için üçlü ana kamera söylentisi!

2019 yılında akıllı telefonlarda ikili kamera düzeni geride kalacakmış gibi görünüyor. Akıllı telefon dünyasının güçlü isimlerinden biri olan Xiaomi, Mi Mix 4 ve Mi 9 modellerinde üçlü ana kamera ile karşımıza çıkabilir.

GF Securities‘e göre, Xiaomi Mi 9 şirketin ilk üç ana kameralı akıllı telefonu olacak. Mi Mix 4 ise telefonun kolayca optik yakınlaştırma yapabilmesi için periskop lens düzeni ile gelecek.

Poco F2 sızıntıları hakkında resmi açıklama geldi!

Xiaomi Mi 9 ve Mi Mix’in özellikleri ortaya çıkmaya başladı!

Şirketin 2019 yılındaki amiral gemileri olarak Mi 9 ve Mi Mix 4’ün kamera özellikleri şimdiden merak konusu olmuş durumda. Qualcomm Snapdragon 855‘ten güç alması beklenen bu cihazlar, aynı zamanda şirketin ilk 5G desteği sunacağı telefonlar olacak.

Aslında üçlü kamera düzeni uzun zamandır Xiaomi tarafında konuşuluyordu. 2019’da birçok akıllı telefon modelinde göreceğimiz bu düzen, Çinli üreticiyi de harekete geçirdi. Rekabette geri kalmamak isteyen Xiaomi, uygun fiyatlı amiral gemilerinde yeni nesil kamera özellikleri sunacak gibi görünüyor.

Xiaomi’nin 2019 amiral gemileri hakkında sızıntılar bununla da sınırlı değil. Mi Mix 4’ün katlanabilir ekranla gelme ihtimali, yine çok konuşulan söylentiler arasında yer alıyor. Şirketin böyle bir karar alacağını düşünmesek de, neler yaşanacağı hakkında merak içindeyiz.

Peki, sizin bu iki telefon hakkında öngörüleriniz neler? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.