NASA uzaylıları nasıl bulacağını açıkladı!

 

NASA uzaylıları nasıl bulacağını açıkladı!

Bilinmeyen ve tanımlanmayan şeyler çoğunlukla çekici gelir. Bu konulardan en ilgi çekici olanı ise bildiğiniz üzere uzaylılar. Peki, binlerce komplo teorisine konu olan uzaylılar gerçek mi? Birçok insanın merak ettiği bu sorunun cevabı, NASA tarafınca yapılan bir çalışma ile gözler önüne serildi.

Türkiye Uzay Ajansı kuruldu!

NASA uzaylıları nasıl bulacağını açıkladı!

NASA tarafından paylaşılan raporlara göre, uzaylıları bulunmanın en kolay ve iyi yolu açıklandı. Raporlar doğrultusunda, eğer uzaylıları bulmak istiyorsak ilk önce onların teknolojilerini aramamız gerektiği belirtiliyor.

Uzunca bir süredir uzaylılar üzerinde araştırmalar yürüten NASA’nın elde ettiği verilere göre,  söz konusu bu varlıkların yaşadıkları gezegenlerde bir takım el yapımı objeler olabileceği belirtiliyor.

Ayrıca uzay ajansı tarafınca paylaşılan bir diğer raporda ise, uzaylıların söz konusu bu teknolojilerinin bir takım yaşanan olaylar sonrasında gezegenimize de düşmüş olabileceği de düşünülüyor.

NASA uzaylıları nasıl bulacağımızı açıkladıAraştırmacılar Dünya üzerindeki jeolojik, palenontolojik ve arkeolojik kayıtların oldukça eksik olduğunu da özellikle vurguluyor. Bu yüzden dolayı, söz konusu teknolojilerin gezegenimizde de bulunabilmesi ihmalinin olabileceği de tahmin ediliyor.

Bir diğer rapordaysa, uzaylıların teknolojilerini aramak için sadece gezegenlerle sınırlı kalmaması gerektiği de belirtiliyor. NASA’nın tahminlerine göre, söz konusu bu cihazların Güneş Sistemi içerisinde bir yerlerde sürükleniyor olabilir.

Bu tahminler doğrultunda, uzay ajansı çalışmalarını artık gezegenlerle sınırlamayacağını da belirtti. Önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde Güneş Sistemi ve çevresinde de yaşamın olup olmadığını araştırılacak.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…